Lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepomp

  • 05 jul Off
Ecodan Warmtepompen

Lucht-water warmtepompen

 

Stijgende energiekosten neutraliseren met een lucht-water warmtepomp

Onze economie wordt geteisterd door toenemende energiekosten en milieubelastingen. Wegens de eindige voorraad van fossiele grondstoffen zullen de prijzen van ruwe olie en gas de komende jaren verder blijven stijgen.

80 % van de geleverde energie aan gezinnen wordt verbruikt voor de productie van warmte en de verwarming van water. Daarom is het gebruik van natuurlijke energiebronnen van essentieel belang om energiebesparend en milieuvriendelijk te verwarmen. Investeren in warmtepompen en met name lucht-water warmtepompen is dan een verstandige keuze!

Lucht-water warmtepompen: dé oplossing!

Omwille van hun eenvoudige en flexibele installatie en hun hoog rendement zijn lucht-water warmtepompen een zeer interessante optie:

1) Een lucht-water warmtepomp is geschikt voor nieuwbouwwoningen en renovaties

2) Een lucht-water warmtepomp neemt bijna geen plaats in beslag

3) Als energiebron gebruiken deze warmtepompen de overal en onbeperkt beschikbare buitenlucht

Uit 3 kW in de lucht opgeslagen zonne-energie en 1 kW aandrijfstroom uit het stopcontact wordt een verwarmingscapaciteit van 4 kW of meer gewonnen: dat noemen we energie-efficiënt!

Ecodan lucht-water warmtepompen


Ecodan warmtepomp
Ecodan staat voor de nieuwe complete warmtepompsystemen, die bestaan uit een buitenunit en een boiler die onmiddellijk klaar is voor aansluiting. Deze lucht-water warmtepomp is perfect voor uw centrale verwarming en productie van sanitair warm water, en zelfs koeling. Voor ieder type woning, gebouw of applicatie heeft A-Aircool wel een oplossing in het assortiment Ecodan lucht/water warmtepompen.

Met het Ecodan lucht-water warmtepompsysteem heeft u een economisch en ecologisch systeem in huis zonder in te hoeven boeten aan comfort.

Meer info over Ecodan

Hydrobox


Hydrobox Lucht-water warmtepomp
De nieuw ontwikkelde Hydrobox is uitsluitend bedoeld voor de splitbuitenunits Power Inverter en Zubadan. De hydrobox is uitgerust met een uiterst energiezuinige circulatiepomp en vormt hierdoor de ideale aansluiting op het moderne lucht-water warmtepomp-systeem. De bediening is bijzonder gebruiksvriendelijk en het instellen van de regeling is zeer eenvoudig.

Meer info over Hydrobox

Individuele systemen

De Mitsubishi Electric warmtepompen kunnen ook zonder de Ecodan boiler of de Hydrobox worden gebruikt. De buitenunits worden via de optionele interface PAC-IF011B-E of PAC-IF031B-E (Flow Temperature Controller) aangestuurd.

Meer info over individuele systemen

We hebben ons warmtepompassortiment uitgebreid met al deze systemen.

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor een lucht-water warmtepomp? Contacteer ons voor duurzame Mitsubishi lucht-water warmtepompen.


Comments are closed.


Klantenervaringen

Lees meer ervaringen