Koeltechniek

31 jaar ervaring met alle koeltechniek

Koeltechniek-koeltechniekenKoeltechniek is maatwerk. Na 31 jaar ervaring behoort koeltechnisch bedrijf A-Aircool tot het kruin van de Vlaamse koelnijverheid en heeft het een onberispelijke reputatie opgebouwd in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen voor koeltechnieken. Wij specialiseren in energie efficiënte koelsystemen voor bedrijven en particulieren.

Wilt u geïnformeerd worden over de diverse mogelijkheden van koeling voor uw activiteit? Vraag advies aan een expert voor uw koeltechniek.

De geplaatste koel- en vriesinstallaties zijn niet altijd, maar toch vaak maatwerk. We hebben dan ook een uitgebreid aan standaardmaten in koelcellen. Hierbij kan u zelf de binnen- én buitenafwerking kiezen. U kan onze koelinstallaties terugvinden bij diverse bedrijven en instanties zoals Ethias, Erasmusziekenhuis, NMBS, Khlim,… (ontdek hier meer referenties).

Divers aanbod koeltechniek

A-Aircool specialiseert in de plaatsing van airconditioning, koelinstallaties en vriesinstallaties, warmtepompen, frigobouw en vriescellen. We beschikken over een uitstekende dienstverlening met 24u/24u permanentie en staan ook zelf in voor het onderhoud en herstellingswerken.

Koeltechniek voor mijn winkel?

Koeltechnieken voor winkelruimtes zijn andere soorten koelsystemen. Hier halen we eerder de term koelmeubelen aan en spreken we niet zozeer van echte koelinstallaties. Na plaatsing sluiten we deze koelmeubelen meteen aan zodat u deze direct in gebruik kan nemen. Deze koelinstallaties vragen bovendien weinig onderhoud of werk.

Zoekt u koeltoonbanken, wandkoelers, koelcellen en diepvriescellen voor uw zaak of winkel? Reken op A-Aircool! Geen enkele uitdaging is te groot of te moeilijk voor ons.

Koeltechniek totaaloplossingen

We faciliteren koeltechnische oplossingen voor particulier en industrie. We blijven hierbij continu investeren in innovatie en duurzaamheid met lage-energie oplossingen. We nemen dan ook graag het voortouw op vlak van service en betrouwbaarheid. Zijn dit waarden en normen die u aanspreken? Vraag advies aan een specialist voor uw koeltechniek.

Bewaar verse voeding optimaal met onze koeltechniek

Uw verse voeding optimaal bewaren kan u voortaan perfect met onze ervaring in koeltechnieken en koeltechnische oplossingen! Met meer dan 31 jaar ervaring mogen we gerust stellen dat u hier kan rekenen op een expert in de materie van koelen en verwarmen voor horeca en industrie. Wij plaatsen, herstellen en onderhouden alle geplaatste koelcellen en koelsystemen met een continue permanentie.

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor koeltechniek?Wij hebben een voortreffelijke reputatie voor koeltechnieken!

Klantenervaringen

Lees meer ervaringen