Koelinstallaties

Koelcellen als koelinstallatie in je woning

Koelinstallaties A-AircoolDe hedendaagse ijskasten zijn vaak heel modieus en stijlvol. Alleen bieden ze vaak niet voldoende ruimte om alle voeding en drank te koelen.

Koelinstallaties of meer bepaald koelcellen zijn dan een goed alternatief wanneer je hiervoor de ruimte hebt. Zo kan de plaats van een koele berging in een woning perfect worden omgebouwd tot koelcel. Wij plaatsen de diverse koelsystemen zowel bij particulieren als professionelen.

Een koelinstallatie: zowel standaardmaten als maatwerk

In de standaardmaten van koelcellen kan u zelf alvast een heel aantal mogelijkheden vinden. Heeft u echter nood aan maatwerk? Wij hebben hiervoor de oplossing.

Kies bij A-Aircool zelf de binnen- én buitenafwerking van uw koelinstallaties. Geef ons uw voorkeuren voor rekken en opbergsystemen.

Dé perfecte koelinstallatie, volledig op maat!?

Neem contact & wij voorzien alles zoals u het wenst.

In deze systemen bestaan gewone rekken met leggers in diverse materialen en specifieke flessenrekken. Sommige systemen zijn zelfs uitschuifbaar om nog beter aan alles te kunnen. Zo kan u in uw koelinstallatie tegelijk opbergsystemen voorzien voor zowel voeding als voor dranken.

Een koelinstallatie voor mijn winkel?

Koeltechnieken in winkelruimtes vragen een iets andere vorm van koelinstallatie. Hier spreken we dan ook eerder van koelmeubelen en niet zozeer van echte koelinstallaties. We sluiten deze toestellen meteen na plaatsing aan zodat u deze vrij snel in gebruik kan nemen. Bovendien vragen deze koelinstallaties weinig onderhoud of werk.

Hoe zit het met het geluid van koelinstallaties?

Net zoals voor vele andere toestellen, zijn ook de normen voor het geluid van koelinstallaties vastgelegd. Wij bieden diverse koelgroepen aan die binnen de normeringen werken. Bovendien plaatsen we ook behuizingen voor de groepen van onze koelinstallaties indien nodig. Deze hebben tegelijk een beschermend en geluidsdempend effect.

Naast de gewone koelinstallaties plaatsen wij ook ULO-cellen. Hierin wordt niet alleen de temperatuur en vochtigheid geregeld. In ULO-cellen kan u ook het zuurstofgehalte regelen. Dergelijke koelinstallatie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld controle van bewaarprocessen van verse voeding.

Bewaar verse voeding optimaal met onze koelinstallaties

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor een koelinstallatie of koelsysteem?Wij bezorgen u dé perfecte koelinstallatie, volledig op maat!

Klantenervaringen

Lees meer ervaringen