Airconditioning

 

Airconditioning Airco installatie A-Aircool

Airconditioning – Airco installatie


 
Het plaatsen van airconditioning raakt steeds meer en meer ingeburgerd. De tijd dat airconditioning enkel gebruikt werd in grote kantoorgebouwen of dure hotelketens is passé. In hete zomermaanden genieten van de koelte is niet langer een luxe. Het meest voorkomende airconditioning systeem is de split airco. Deze bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit koelt de koelvloeistof af en staat buiten zodat u geen geluidshinder van het toestel ondervindt.
 
Vraag hier uw offerte aan voor airconditioning of een airco installatie.

Waarom airconditioning plaatsen?

Een airco installatie biedt tal van voordelen voor particulieren en bedrijven:

  • De temperatuur in het gebouw blijft constant en zorgt voor een comfortabeler gevoel waardoor uw lichaam zich niet constant hoeft aan te passen.
  • Een constant binnenklimaat zorgt voor betere prestaties op het werk en thuis.
  • Dakappartementen, werfcontainers en zolderruimtes kunnen in de zomer snel opwarmen en een benauwd gevoel veroorzaken. Met een airconditioning installatie controleert u de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte. Dit maakt uw leven aanzienlijk behaagijker en aangenamer!

Airconditioning doet meer dan afkoelen alleen

Wist u trouwens dat airconditioning meer doet dan alleen maar de lucht koelen? De installatie filtert de lucht namelijk ook van allerlei onzuiverheden. Ook ultrafijne stofdeeltjes die rondvliegen en we niet altijd kunnen zien. Boven op de luchtfiltering onttrekt het toestel ook vocht aan de lucht. De kwaliteit van de ingeademde lucht gaat er met een airco gevoelig op vooruit.

Airconditioning thuis en op kantoor

daikin airconditioningA-Aircool plaatst overal airconditioning waar het hen gevraagd wordt. Zowel in kantoorgebouwen als bij particulieren thuis. A-Aircool valt terug op 27 jaren ervaring met airconditioning. Airconditioning thuis, een toegevoegde waarde? Door een koelere omgeving blijven we beter gefocust en genieten we meer van de dag. Zowel thuis als op kantoor. De investering in een verfrissende airconditioning systeem bevordert op deze manier actief het comfort en het prestatievermogen.
 

Airco installatie inbouwen?

Mitsubishi Electric AirconditioningEr zijn verschillende manieren om een airco te plaatsen. Inbouwen komt het meest voor. Reken op een naadloze integratie in uw interieur, wanneer u A-Aircool uw airco laat inbouwen. Bij een split-installatie staat één deel van de airco buiten en één deel binnen. Het grote voordeel is dat dit systeem stiller is omdat het motorblok buitenstaat. Bovendien wordt er binnen plaats uitgespaard.

Airconditioning systemen

Voor het plaatsen van een airconditioning of airco installatie hebt u de keuze uit verschillende systemen.

  • Inverter airconditioning: dit enkelvoudig toestel bepaalt zelf het vermogen en kan snel geactiveerd worden.
  • Split airconditioning: 2 units, eentje voor buiten en eentje voor binnen. Geschikt om één ruimte te koelen.
  • Multisplit airconditioning: één buitenunit en meerdere binnenunits. Geschikt om meerdere ruimtes te koelen.
  • Plafond inbouw aircotoestel: dit toestel wordt gekozen om esthetische redenen om te verwerken in het plafond.

Airco prijs?

Airco prijs weten of graag een offerte op maat ontvangen m.b.t de verschillende prijzen van onze airconditioning systemen? Contacteer A-Aircool voor de prijzen en plaatsing van uw airco installatie of airconditioning!

Wilt u meer info of een gratis prijsofferte ontvangen voor een airconditioning of airco installatie? Contacteer ons voor eerlijke LG airco-, Daikin airco- of Mitsubishi airco prijzen.

Klantenervaringen

Lees meer ervaringen