Airconditioning thuis

Airconditioning thuis: Op en top comfort!

Waarom airconditioning thuis plaatsen?

Zoals u weet, biedt airco heel wat meer dan afkoeling. Een airconditioning thuis kan uw leefomgeving positief beïnvloeden. Dankzij alle eigenschappen zoals het koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen en filteren van lucht, kan een airconditioning thuis ervoor zorgen dat u zich zelfs beter gaat voelen.

Precies de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad maken dat uw levenskwaliteit erop vooruit gaat.

Airconditioning thuis: wat kost dit?

Een airconditioning kopen is altijd een investering. Maar wie kiest voor een airconditioning thuis geplaatst door onze professionals, kiest voor kwaliteit en service. Bovendien kan eender welk airconditioning systeem met slechts beperkte aanpassingen in huis geplaatst worden. Onze toestellen zijn energiebewust, dus zeer budgetvriendelijk qua verbruik. De airconditioning prijzen zelf hangen af van het type en model.

Airconditioning thuis: kan plaatsing in verschillende fases?

Airco inbouwen? Als u een airconditioning thuis wil plaatsen, bieden we dit op verschillende manieren aan. U kan de complete installatie in één keer laten uitvoeren. Even goed kan u eerst airco in deze kamers plaatsen waar u dit het meest nodig acht.

In een volgende fase kan de installatie dan in de resterende ruimtes worden geplaatst. Zo hebt u van bij het begin reeds alle weldaden van airconditioning thuis, terwijl de kosten iets meer worden gespreid.

Airconditioning thuis: welk model kies ik het best?

Voor de één moet airconditioning thuis discreet aanwezig zijn. Voor de ander mag de airconditioning thuis dan weer een design look hebben die perfect in het interieur past. Zowel de vloer-, wand- als plafondmodellen bieden uitvoeringen die discreet, of eerder modern en stijlvol ogen. Dankzij dit ruime aanbod in types en modellen, is er voor iedereen een geschikte airconditioning te vinden.

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor een airconditioning thuis?

Klantenervaringen

Lees meer ervaringen