Profiteer van de premies voor een warmtepomp

Profiteer van de premies voor een warmtepomp

  • 09 dec Off
warmtepomp om energiezuinig te verwarmen en koelen

Premies warmtepomp

De warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke centrale verwarming. Deze haalt grotendeels de nodige warmte uit, luchht, water en aarde. Als u in een appartement of woning een warmtepomp laat plaatsen door een aannemer, dan kunt u hiervoor beroep op een premie van uw netbeheerder. Sinds 1 januari 2012 zijn er premies voor warmtepompen in Vlaanderen. Deze hebben sinds de invoering veel meer investeringen in groene warmte teweeg gebracht.

In de toekomst zullen de premies voor energiebesparende investeringen hervormd worden en wellicht sommige premies mogelijk worden afgebouwd. Dat zal echter pas vanaf 1 juli 2016 concreet worden. U zal deze premie dus nog zeker kunnen aanvragen als u voor de uitgevoerde werken een eindfactuur hebt met een datum staat tot en met 30 juni 2016.

Raadpleeg online welke premies u krijgt

Om een duidelijk inzicht te krijgen inzake de beschikbare voordelen voor warmtepompen raadpleegt u best de website van de Vlaamse overheid. U vindt er een overzicht van alle huidige voordelen en subsidies van toepassing in uw gemeente! Ook subsidies voor de warmtepomp bij u thuis!

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor een warmtepomp installatie? Vraag professioneel advies aan A-Aircool m.b.t warmtepompen. 


Comments are closed.


Klantenervaringen

Lees meer ervaringen