Testimonials

Latest Testimonials

R. Loyaerts – Ethias over de ervaring met A-Aircool
"Alles perfect verlopen en er zijn al twee collega’s die binnenkort u zullen contacteren om een offerte. Ge oogst wat ge zaait en jullie zaaien prima. De verkoper en de mannen die de airco geplaatst hebben verdienen een dikke pluim wat mij betreft 10 op 10. Grts. R. Loyaerts Beheerder autoschade RDR Directie schadebeheer particulieren Ethias Verzekering"

Timmermans over de ervaring met A-Aircool
"Wat de installatie betreft ben ik zeer tevreden. Klantvriendelijk, snelle respons, goede planning die nageleefd werd. Via M. Grootaers had ik kennis van jullie bedrijf. Ben vorige week pas verhuisd. De koeling heb ik nog niet kunnen uittesten maar als bijverwarming is ze al in orde. Zal het bedrijf zeker aanraden bij anderen. Met vriendelijke groeten, S. Timmermans"

Liesenborghs over de ervaring met A-Aircool
"Het eerste contact met de zaakvoerder is vriendelijk en zeer vlot verlopen. Ook het bezoek ter plaatse, nog dezelfde dag' is ons zeer goed bevallen en heeft onmiddellijk geleid tot toezegging voor bestelling en plaatsing van airco. De hierop volgende offerte was zeer duidelijk met een goede omschrijving van het toestel en nog meer bijkomende gegevens. Ook de afspraken en planning omtrent plaatsing werden correkt weergegeven en opgevolgd. Wij hebben betreffende over de firma A-Aircool al heel wat lof verkondigd...

Lees Meer
Result 1 - 3 of 3

Klantenervaringen

Lees meer ervaringen