Volg een lucht/water warmtepomp op de voet!

Volg een lucht/water warmtepomp op de voet!

  • 10 aug Off
Ecodan Warmtepompen

Volg een lucht/water warmtepomp op de voet!

 
Ecodan warmtepomp

Via de website liveheatpump.be kan je live bij gezinnen de warmtepompgegevens volgen. De vijf gezinnen wonen in België en Nederland en dat in heel uitéénlopende geografische regio’s. De gebruikers stellen de gegevens van hun lucht-water warmtepomp ter beschikking.
 
De meetgegevens worden nauwkeurig geregistreerd en ieder uur opgeslagen. Twee keer per etmaal wordt deze data draadloos naar een server verzonden. De website geeft om 9 uur ‘s morgens en om 17u ‘s avonds een update. Zo kan je de impact van de dag-en de nachttemperaturen op de voet volgen.

“Over de werking van warmtepompen bestaan nog steeds en aantal vooroordelen” legt initiatiefnemer Thercon uit. “Die willen we voorgoed de wereld uithelpen en bouwers, architecten en projectontwikkelaars zwart op wit bewijzen dat een warmtepomp zuinig en milieuvriendelijk voldoende warmte levert, ook bij zeer lage buitentemperaturen.”

Wilt u meer info of een gratis offerte ontvangen voor een lucht-water warmtepomp? Contacteer ons voor duurzame Mitsubishi lucht-water warmtepompen.


Comments are closed.


Klantenervaringen

Lees meer ervaringen